Alla inlägg den 1 april 2020

Av Viktoria - 1 april 2020 16:27

                                                       Freeze Frame    


En brottsplats som stått orörd i över 20 i år i väntan på att någon ska kunna lösa det mysterium som finns i rummet. Adam Killian ringer en sen kväll från en ö utanför Frankrikes kust till sin svärdotter i England. Han säger att om något händer honom måste hon tala om för hans son Peter, Janes make, att Peter måste lösa den gåta som Adam lämnat i sitt arbetsrum. Peter befinner sig i Afrika som biståndsarbetare varför meddelande lämnas till Jane. Sedan bryts samtalet och Jane får morgonen efter veta att hennes svärfar har blivit mördad. Ett par veckor efter dör även hennes make Peter i en olycka i Etiopien. Således finns svaret på vem som är Adams mördare kvar i hans arbetsrum men ingen Peter att lösa det. Under de kommande 20 åren har Jane flera personer där för att de ska försöka lösa den gåta Adam lämnat efter sig. Sista chansen för Jane är Enzo Mcleod. Han anländer till ön och när han kliver av färjan vet hela ön att han är där, hans rykte har föregått honom. Med ett annat lugn än i de tidigare böckerna tar sig Enzo an fallet och börjar nysta i den gåta som Adam lämnat efter sig och som om den blir löst kommer tala om vem hans mördare är. 

Freeze Frame är bra men inte lika spännande som de tre föregångarna. Borta är hans döttrar och den intensiva Nicole som hans ständiga assistent. De saknas. 

Nu väntar jag på bokleverans med de två sista böckerna i serien och hoppas att de håller samma klass som de tre första. Freeze Frame finns inte på svenska. 



Presentation


En bokläsande statlig tjänsteman med litteraturvetarbakgrund som helst skulle vilja ha en riktig boklåda och tesalong.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards